Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020. keretében valósult meg.

GINOP-8.3.5-18 B kódszámú Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretein belül valósult meg.

41 M Ft Forgóeszközhitel

 • Kapcsolat:
  Schimnoutz István / 4501 Kemecse, Szent István u.1.
  Telefon: +36 30 985-2150
  Email: teplocom@t-email.hu
GÉPVÁSÁRLÁS EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

A TEPLOCOM HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 28,28 Millió Ft feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „GINOP-1.2.10-19 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása” című pályázati kiíráson. A 42,5 millió Ft költségvetésű beruházással cégünk termelési folyamatának megújítását eredményező, korszerű fémmegmunkáló gépek kerültek beszerzésre.

 • A Kemecse, Szent István u. 1 szám alatt található fémipari telephelyen a Teplocom Hungária Kft 2014. évtől végzi élelmiszeripari gépek gyártását, egyedi megrendelésre. A cég igényesebb kivitelezésű termékei iránti, dinamikusan növekvő hazai és külföldi kereslet a gyártási tevékenység technológiai fejlesztését tette szükségessé. A Széchenyi 2020 program keretében lehetőség nyílt a magasabb színvonalú megmunkálással rendelkező termékek előállítását biztosító beruházásra. A fejlesztés eredményeként a cég telephelyén beüzemelésre került:
  - 1 db AKYAPAK SAR-40 Tartályforgató célberendezés,
  - 1 db HAAS VF-6SS CNC típusú függőleges megmunkáló központ HAAS CNC vezérlővel, Wi-Fi csatlakozással,
  - 1 db NUAIR SIRIO 38-10 ES Csavarkompresszor beépített hűtveszárítóval, 2000 literes légtartállyal.

  A 2021. május 17-én befejeződött, technológiai modernizációt eredményező beruházásnak köszönhetően a TEPLOCOM HUNGÁRIA Kft növelni tudja árbevételét és dolgozói munkabérét.

  A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.teplocom.eu oldalon olvashatnak.


  Kapcsolat:
  Schimnoutz István / 4501 Kemecse, Szent István u.1.
  Telefon: +36 30 985-2150
  Email: teplocom@t-email.hu
GÉPGYÁRTÁS KAPACITÁSBŐVÍTÉSE
FÉMIPARI GÉPEK VÁSÁRLÁSA EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

Cégünk, a TEPLOCOM HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 54,35 Millió Ft vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „GINOP 1.2.1-15-2015 -00573 számú, Mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című kiírásra benyújtott pályázatával. A 108,7 millió Ft költségvetésű beruházással nemcsak korszerű, modern fémmegmunkáló gépek kerültek beszerzésre, hanem új munkahelyek is teremtődtek.
Az elnyert támogatás mértéke: 50 %. A projekt tényleges befejezésének időpontja: 2016. augusztus 10.

 • A Kemecse, Szent István u. 1 szám alatt található fémipari telephelyen a Teplocom Hungária Kft 2014. évtől végzi élelmiszeripari gépek gyártását, egyedi megrendelésre. A cég 2015. évi 208 millió Ft-os árbevételének 75 %-a exportból származott. Az igényesebb kivitelezésű termékek iránti, dinamikusan növekvő hazai és külföldi kereslet a gyártási kapacitás bővítését tette szükségessé. A Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból 50 %-os vissza nem térítendő uniós támogatással lehetőség nyílt a magasabb feldolgozottsággal rendelkező termékek előállítását biztosító beruházásra. A fejlesztés eredményeként a cég telephelyén beüzemelésre került két nagy precizitású, DOOSAN PUMA, illetve DOOSAN LYNX típusú esztergagép, egy japán gyártmányú AKYAPAK típusú lemezhengerítő gép, egy oszlopos forgódaru, egy láncos emelő, egy vákuum megfogó és egy szemcseszóró berendezés.

  A beruházásnak köszönhetően a TEPLOCOM HUNGÁRIA Kft 4 db munkahelyet tudott megőrizni, és további 5 db munkahelyet teremtett.

  A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.teplocom.eu oldalon olvashatnak.
  Kapcsolat:
  Schimnoutz István / 4501 Kemecse, Szent István u.1.
  Telefon: +36 30 985-2150
  Email: teplocom@t-email.hu
   
  Szóróberendezés   Oszlopos forgódarú és láncos emelő

   
  AERO-LIFT megfogó   AKYAPAK lemezhengerítő gép

   
  DOOSAN LINX esztergagép   DOOSAN PUMA eszterga gép
       

   


Copyright