KAPACITÁSBŐVÍTÉS A TEPLOCOM HUNGÁRIA KFT-NÉL

Cégünk a GINOP-1.2.2-15-2015-01158 azonosító számú, Mikro-, kis és középvállalatok kapacitásbővítő beruházásainak támogatása felhívásra benyújtott pályázatával 29,92 Millió Ft, 70 %-os intenzitású, vissza nem térítendő támogatást nyert.

A 2017.08.01-én kezdődő és 2018.08.29-én befejeződő projekt keretében beszerzésre került 1 db Akyapak gyártmányú APK101 típusú profilhajlító gép és 1 db Akyapak AHS 30/20 típusú lemezhengerítő gép.

 • Az AKYAPAK cég 5 kontinens 85 országába exportálja termékeit, fémhajlító-, hengerítő berendezései Ár/Érték arányban a legjobbak közé sorolhatók.

  A két új gép nagy pontosságú, többféle alapfunkció ellátására képes, precíz egyedi igényeket kielégítő fém megmunkálást, korszerű, kiforrott technológiát, magas minőségű terméket és rendszer megoldásokat biztosít. A maga kategóriájában mindkettő a leggyorsabb eszközök közé tartozik. Hosszú élettartamúak, strapabírók, a mindennapi munkánkat nagyon sokáig segíteni fogják.

  A beruházással magasabb feldolgozottsági szintű termékek előállítására nyílt lehetőség. Az általunk megmunkált fémipari termékekből, alkatrészekből drága bérmunka igénybevétele nélkül, komplett, egyedi igényeknek megfelelő felszereltségü és funkciójú élelmiszer-ipari gépeket tudunk összeállítani.

  A projekt eredménye által cégünk nagy növekedési potenciálját stabilabbá tettük, az elkövetkező években árbevételünk és exportforgalmunk 15-20 %- os emelkedése várható. Piaci pozíciónk erősödése a foglalkoztatott létszámunk jelentős növelését is igényelte. Jelenleg 12 fővel dolgozunk, ami a 2014. évinek háromszorosa.

  Kapcsolat:
  Schimnoutz István / 4501 Kemecse, Szent István u.1.
  Telefon: +36 30 985-2150
  Email: teplocom@t-email.hu
GÉPGYÁRTÁS KAPACITÁSBŐVÍTÉSE
FÉMIPARI GÉPEK VÁSÁRLÁSA EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL

Cégünk, a TEPLOCOM HUNGÁRIA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 54,35 Millió Ft vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „GINOP 1.2.1-15-2015 -00573 számú, Mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című kiírásra benyújtott pályázatával. A 108,7 millió Ft költségvetésű beruházással nemcsak korszerű, modern fémmegmunkáló gépek kerültek beszerzésre, hanem új munkahelyek is teremtődtek.
Az elnyert támogatás mértéke: 50 %. A projekt tényleges befejezésének időpontja: 2016. augusztus 10.

 • A Kemecse, Szent István u. 1 szám alatt található fémipari telephelyen a Teplocom Hungária Kft 2014. évtől végzi élelmiszeripari gépek gyártását, egyedi megrendelésre. A cég 2015. évi 208 millió Ft-os árbevételének 75 %-a exportból származott. Az igényesebb kivitelezésű termékek iránti, dinamikusan növekvő hazai és külföldi kereslet a gyártási kapacitás bővítését tette szükségessé. A Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból 50 %-os vissza nem térítendő uniós támogatással lehetőség nyílt a magasabb feldolgozottsággal rendelkező termékek előállítását biztosító beruházásra. A fejlesztés eredményeként a cég telephelyén beüzemelésre került két nagy precizitású, DOOSAN PUMA, illetve DOOSAN LYNX típusú esztergagép, egy japán gyártmányú AKYAPAK típusú lemezhengerítő gép, egy oszlopos forgódaru, egy láncos emelő, egy vákuum megfogó és egy szemcseszóró berendezés.

  A beruházásnak köszönhetően a TEPLOCOM HUNGÁRIA Kft 4 db munkahelyet tudott megőrizni, és további 5 db munkahelyet teremtett.

  A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.teplocom.eu oldalon olvashatnak.
  Kapcsolat:
  Schimnoutz István / 4501 Kemecse, Szent István u.1.
  Telefon: +36 30 985-2150
  Email: teplocom@t-email.hu
   
  Szóróberendezés   Oszlopos forgódarú és láncos emelő

   
  AERO-LIFT megfogó   AKYAPAK lemezhengerítő gép

   
  DOOSAN LINX esztergagép   DOOSAN PUMA eszterga gép
       

   


Copyright